Monday, 5 September 2011

10 Best Shopping Destinations Around the World

10. Wako. Tokyo. Japan. 




9. Eaton Centre. Toronto. Canada





8. De Bijenkorf. Amsterdam. The Netherlands.








7. Galeries Lafayette. Paris. France.







6. 10 Corso Como. Milan. Italy







5. Fashion Shows. Las Vegas. The USA.







4. Gum. Moscow. Russia







3. Quartier 206. Berlin. Germany.






2. Saks Fifth Avenue. New York. The USA. 






1. Harrods. London. The UK.

8 comments:

eqbalzack said...

SALAM TUAN,
maaf lambat singgah ke blog ni. sibuk dengan kerja2 office...
tempat shopping? rasanya belum lagi berkemampuan utk shopping tempat2 gah mcm ni..hehe

SweetLikeWhat said...

wau semua hebakk-hebakk :)

Cik Mimie said...

tempat shopping ni sume best- best.
tp duit xde lagi la nak sampai sne2 tu..
huhu

Far8 budak baik said...

menchester takde ker??
hahahaha!

macam ku kata said...

salam..brother eqbalzack..terima kasih banyak2 sebb sudi singgah blog sy yg x sebara ini(terharu sbb blogger popular sudi singgah dan komen..amat sy hargai)
insyaAllah..bila PHD bro eqbal dah hbis, boleh la pegi shoping kat sini;-)..nak ambik tips bro sambung PHD..(sy pun ondw nak sambung master..heheh)

macam ku kata said...

sweetlike..hebatkan..bilalah kita mmpu gi sana..tengok gambar jela ek..hehehehe

macam ku kata said...

cik mimie..kita kumpul duit dr skrng..heheheh..tapi nak cukupnya x tau la bilakannn..heheheh

macam ku kata said...

far8 budak baik:..manchester ngak ada...hehe..mungkin tempat ke11 kot..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...