Saturday, 14 January 2012

Yuna yang Awesome di showcase TERUKIR DI BINTANG

lama tak post apa2 since my blog buat hal..ngak tau kenapa...so skrg ni nak post gambar aku menyaksikan showcase yuna..best giler..yuna santa best n peramah.. kali ni aku tak malu nak beratur untuk bergambar ngn yuna..nilah kali pertama aku beratur semata2 nak ambil gambar ngn artis...hahahha..kalo x jangan harapla ye..tak kuasa mak jah.. dan paling best..dalam banyak2 peminta yg semuanya awesome dan stylo giler..aku terpilih oleh kru yuna untuk VT malam tu..segan giler..hahhahhaha

6 comments:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

jeless seyh...

untung laa dapt gambar ngn yuna..

Adylia Qarissa said...

macam secocok jer ;p

LydSunshine said...

Lama tak update.

hawiz said...

wahhh....ihihi

cik pika said...

jeles.. huhu

Azam Shah said...

eh yuna!

ok im jellos :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...