Friday, 2 December 2011

fesyen menutup aurat.

siapa kata kalau pakai baju longgar or x ketat2 tu tak cantik. hakikatnya yang tertutup itulah cantik.
Am saja nak buat entry tentang fesyen muslimah.(sebelum ni pun ada buat entry berkaitan isu ini).

fesyen ni, datangnya dr seberang, sebuah blog yang sangat bagus iaitu http://kivitz.blogspot.com. Tujuannya adalah untuk memberi idea kepada pencinta fesyen diluar sana supaya berhias tetapi masih menutup aurat dengan sempurna.

kalau nak beli pun boleh. layari FB Kivitz. http://www.facebook.com/KivitzShop



















1 comment:

ummi iman said...

siap pakai stokin lagi tu.. UI malu pula nak pakai macam ni.. rasa bergaya sangat pula.. apa pun nice entri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...