Monday, 21 November 2011

showcase @ sogo

salam..
terlalu lama tidak menjenguk blog aku ni..kengkangan masa dan latop rosak menjadi faktor utama aku tidak dapat mencoret sesuatu di blog ini. dah bersawang rasanya ;-), sekarang masa untuk mengemas kini kembali agar kembali aktif.

di sini, aku nak berkongsi gambar berkenaan showcase redbox di sogo.
oleh kerana aku ni kaki karoke, maka aku mendapat 2 tiket untuk menyaksikan showcase ini...antara artis yang menbuat persembahan ialah, ning baizura, najwa latif(super duper sopan n cute), 14teen, tiga, iqa dan chomel.

najwa latif yg comel..sopan jer naik pentas..pakai baju kurung..mmbuatka najwa disayangi peminat..tak yah nak seksi2...

14teen...mamat jambu...lagu berdua bersatu memng aku suka ;-)...suara one paling menyerlah..tapi kalo kat atas pentas tu, jd cool lagi best...dorang ni gila2 sikit..kan ariz





1 comment:

sunz sulaiman said...

Nie hah ada peminat najwa Latif kem salam... Nama dia Aishah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...